Despre noi

Biroul de mediere in Bacau se afla chiar vis-a-vis de Tribunalul Bacau, in Municipiul  Bacau,  Str. Oituz, nr 37.

 Mediator în cadrul Biroului de mediator ,,Gabriela Ichim”.

 Avocat în cadrul Baroului Bacău.

 Membru în Consiliul de mediere. Comisia Permanentă.

 Arbitru în cadrul Curţii de arbitraj ,,Stars” Bucureşti.

 Consilier de dezvoltare personală.

 Consilier vocaţional.

 Formator în mediere.

 Preşedinte al Asociatiei ,,Centrul de Mediere Bacău”.

 Vicepreşedinte al Uniunii Centrelor de Mediere din  România (UCMR)

Colaborator al Şcolii de Formare în Mediere Mugur Mitroi, (FMMM).

 Absolventă a Universităţii Petre Andrei din Iaşi, Facultatea de Drept.

–  Absolventă a cursurilor de Master din Cadrul Universităţii Petre Andrei Iaşi, Facultatea de Psihologie, Asistenţă Socială şi Sociologie specializarea în Consiliere Psihosocială şi Reintegrare prin Probaţiune promoţia 2007.profil

  – Absolventă a cursurilor de mediator, în cadrul Programului de asistenţă oferit de către Ambasada S.U.A, Ministerul Justiţiei şi Centrul Pilot de Mediere din Craiova -2006.

  –  Absolventă a cursurilor de Formatori organizat de Asociaţia pentru Promovarea învăţământului European Bacău, curs avizat de Ministerul Muncii Familiei şi Egalităţii de şanse şi Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului.

–  Absolventă a cursurilor de specializare, calificare şi certificare internaţională în co-mediere, ale Şcolii de formare în mediere(FMMM), cu participarea trainerilor britanici Monica Hanaway şi Diana Mitchell de la REGENT”S COLLEGE of London.

–  Absolventă a cursurilor de tehnici avansate în mediere, organizate de The Federal Mediation and Conciliation Service (Washington DC, SUA) în colaborare cu Şcoala de Formare în mediere Mugur Mitroi.

–   Absolventă a cursurilor de tehnici avansate în mediere organizate de The Lord Slyn of European Law Fondation (Londra,Marea Britanie) în colaborare cu Şcoala de Formare în mediere Mugur Mitroi.

–   Absolventă a cursurilor de tehnici avansate în mediere, organizate de Şcoala de Formare în Mediere Mugur Mitroi.Comunicare.

– Mediator autorizat în baza Hotărârii Consiliului de Mediere 1121/2008.

conform Actului de înfiinţare nr. 480/ 2008 avizat conform Hotărârii Consiliului de Mediere 1155/2008 şi Hotărârii 1595/2009.

Inscrisă în Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei în 2008 , la poziţia 351.

Iniţiator şi manager de Proiect pentru promovarea medierii în mediile urbane şi rurale, denumit ,,Biserica şi Medierea în sprijinul comunităţilor religioase”.

–   Colaborator al revistei de specialitate în domeniul medierii ,,MEDIEREA, TEHNICA si ARTA”.